+31 (0)478 820 420 info@bejber.nl

Tijd voor iets leuks!

In deze lastige periode is het tijd voor iets leuks! Omdat we elkaar juist nu zo hard nodig hebben, wij hebben jullie nodig, én omdat onze koelingen vol staan met biertjes en wijntjes die graag opgedronken willen worden, bieden wij jullie graag een gezellige zaterdagavond!

Opgeven kan tot vrijdag 3 april 17.00 u!

Wat:

Een quiz voor jong & oud vol met vragen over muziek, algemene kennis en kennis over Swolgen & omstreken. Maar een quiz avond zonder borrel, is natuurlijk geen echte quizavond! Daarom bezorgen wij in de loop van zaterdag 4 april een bier/wijnpakket bij jou aan de deur, met het antwoordenformulier voor de quiz!

Waar:

Gewoon op je eigen bank, in je woonkamer, keuken of op zolder!

Hoe:

Elke 15 minuten publiceren wij een nieuwe vraag, hints en geluidsfragmenten op onze website. Op het antwoordformulier vind je waar je deze aanwijzingen kunt vinden. Speel gezellig met je gezin of verbind met je vriendengroep via videobellen (Skype, FaceTime of Hangouts!

Aan het einde van de avond stuur je een foto van jouw antwoordenblad naar info@bejber.nl. Speel je als groep via videobellen? Dan stuur je 1 formulier in met daarop alle namen!

Het winnende team wint een pizza-arrangement voor het hele gezin/team, als we onze deuren weer mogen openen!

Kosten:

Wil jij deelnemen aan onze quiz? Dan hebben wij verschillende arrangementen samengesteld die dus bij jou thuis* worden afgeleverd!

  • BER’S ONLINE QUIZ + 1 persoons bierpakket – 4 speciaalbieren €14,50
  • BER’S ONLINE QUIZ + 2 persoons bierpakket – 6 speciaalbieren €19,50
  • BER’S ONLINE QUIZ + 1 persoon 0,0% bierpakket – 4 0,0% of alcoholarm bieren €14,50
  • BER’S ONLINE QUIZ + één fles rode, witte of rosé wijn – €9,50
  • BER’S ONLINE QUIZ €4,50

*Wij leveren deze pakketten in: Swolgen, Tienray, Meerlo, Broekhuizen(vorst), Lottum. Mocht je willen deelnemen en niet in de bezorgomgeving wonen? Dan is dit pakket op zaterdag 4 april tussen 16.00 u – 17.00 u af te halen bij Bej Ber in Swolgen!

Wij hebben er alvast zin in!

Arrangement inhoud

9 + 7 =

Vergeet niet je telefoonnummer voor het betaalverzoek in te vullen, anders kunnen we geen betaalverzoek verzenden voor het gekozen arrangement!