+31 (0)478 820 420 info@bejber.nl

VRAAG 6

Wie ben ik? – Algemenekennis

Hieronder omschrijven we verschillende personen. Weet jij wie het is? Schrijf de volledige naam op het antwoordformulier!

 

Persoon 1 – Twan Huys (deze is inderdaad niet geboren in Hegelsom, maar iedereen had de vraag goed).

Ik ben een man van 56 jaar oud,  geboren in Hegelsom en kan veel vertellen over Amerika. Begin 2019 vertelde ik het nieuws niet meer, maar was ik het nieuws.

Persoon 2 – Dominique Bloodworth

Ik ben een vrouw, geboren in Horst. Kan goed met een bal overweg en heb mijn achternaam te danken aan mijn man uit de V.S.

Persoon 3 – Raymond Knops 

Ik ben een man en heb de afgelopen weken heel weinig tijd gehad om te slapen. Ik verscheen in heel veel (nieuws)programma’s en van politiek gaat mijn hart sneller kloppen. In ben geboren in Hegelsom.

Persoon 4 – Jack Poels (blijkt 62 jaar i.p.v. 63 jaar, deze is voor iedereen goed gerekend)

Ik ben een man van 63 jaar. Mijn favoriete instrument is een mondharmonica en maar weinig mensen weten dat ik ook heel goed kan schilderen. Verder coverde ik ooit het liedje ‘Dat ik je mis’.

Persoon 5 – Timmie Tirol, Timmie Groetelaers of DJ Tim Little

Ik ben een man(netje), ‘groot geworden’ als popcorn King en ik heb een keer op tv gevochten met Chantal Janzen.

Persoon 6 – Jenny Kuhr

Ik ben een vrouw afkomstig uit Eindhoven en als jullie een liedje van mij horen, zullen jullie het stukje La lalala lala lajlala lajlala… uit volle borst mee zingen. Mijn laatst uitgebrachte liedje heet ‘Het lied gaat door’.