+31 (0)478 820 420 info@bejber.nl

Het team van Bej Ber

Pizza – Burgers – Beers

Bernadet Jenneskens

Bernadet is de eigenaresse van Bej Ber. Ze staat vanaf 4 juli 2017 achter de potten en pannen om ervoor te zorgen dat de lekkerste gerechten op jouw bord verschijnen! Ber’s grote hobby’s zijn haar beestenboel, wandelen en creatief bezig zijn. Ze staat met veel plezier in de keuken en houdt ervan om een gezellig praatje met de gasten te maken.

Magda 

Magda, staat voor u klaar in de bediening en springt met alle plezier bij in de keuken als het nodig is. Ze is een echte duizendpoot en vindt eigenlijk alles wel leuk om te doen, maar als echte hobby heeft ze winkelen. Kom langs en Magda zet graag een kop koffie voor u!

Amber

Amber werkt vol enthousiasme in de bediening Bej Ber. Ze is woonachtig in Meerlo, maar is vaak te vinden in Swolgen. Amber zit nog op school en volgt de studie tot diëtiste en in haar vrije tijd drinkt ze graag een biertje met vriendinnen. Ze kan jullie alles vertellen over onze biertjes! Check onze bierkaart! 

Jacky

Jacky werkt met veel plezier Bej Ber in de bediening en de keuken. Ze kletst graag gezellig met de gasten en staat bekend Bej Ber om haar lekkere borrelplankjes! In haar vrije tijd gaat ze graag met vriendinnen iets drinken of is ze creatief bezig.

Chahida

Chahida is altijd erg opgewekt en werkt met veel plezier in de keuken. Ze maakt de lekkerste maaltijden voor u klaar en zorgt ervoor dat de keuken er weer spik en span uit ziet als ze klaar is met werken. Huisgemaakte hapjes zijn de specialiteit van Chahida!